Добредојдовте

 

       Ви благодариме што сте дел од 6 годишната приказна на Ресторан Дион.

 

       Тука можете да ги пронајдете основните информации за Ресторан Дион. Навигацијата од Вашата лева страна ќе ви овозможи пристап до информациите за Ресторан Дион, нашите понуди, мени, избор на храна и пијалоци, како и информациите околу организација на настани.


       Сепак, за вистински да го доживеете Ресторан Дион, повелете покрај Кејот на реката Вардар на нашата климатизирана летна тераса и вкусете ги нашите специјалитети. Ве очекува најпријатна атмосфера, перфектна услуга и превкусна храна која ќе ги задоволи и најпрефинетите вкусови.


       Информирајте се или резервирајте во секое време на: 070/474634, 078/853888 или 070/399669.